Buiten gewoon gemak!

Moeder en dochter voor Huusq sanitair unit op de camping Dame in badjas in deuropening van Huusq sanitair unit 3 meisjes voor Huusq privé sanitair unit bij kampeerplek Moeder en dochter voor Huusq sanitair unit met vader op toilet

Privé badkamer units

Huusq levert hoogwaardige privé badkamer units voor optimaal comfort. Want Huusq is zeer compleet ingericht, eenvoudig te installeren, makkelijk reinigbaar en voordelig in onderhoud. Huusq is verkrijgbaar als single of duo en in serie leverbaar. Huusq is betaalbare topkwaliteit van Nederlands fabrikaat. Kies je voor Huusq, dan krijg je buiten gewoon gemak!

Uitvoeringen

Ideaal voor op de camping

Een privé badkamer unit direct naast de tent of caravan, met een eigen toilet en douche. Dit is de wens van steeds meer campinggasten. Met Huusq geniet je van het buitenleven, met alle comfort van thuis! Huusq is een eigentijds en betaalbaar alternatief voor gemeenschappelijke sanitaire ruimtes en zelfs zeer geschikt als sanitairgebouw op mini-campings!

Huusq op de camping Huusq op de camping

Van alle gemakken voorzien

Huusq biedt optimaal comfort en is van alle gemakken voorzien. Onze badkamer units zijn geïsoleerd en optioneel verwarmbaar en het hele jaar door te gebruiken. Uiteraard is elke badkamer unit standaard uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Eventueel is maatwerk mogelijk met betrekking tot de inrichting of kleurstelling. Vraag ons naar de mogelijkheden of voor advies over de plaatsing, installatie en het gebruik!

interieur Huusq privé sanitair unit interieur Huusq privé sanitair unit

De voordelen

Plug & play

Plug & play

Gemak dient de mens, ook wat betreft de installatie. Huusq badkamer units zijn eenvoudig aan te sluiten op water, elektriciteit en afvoer. Wij adviseren bovendien graag over de optimale plaatsingswijze.

Duurzaam

Duurzaam in gebruik

Huusq privé badkamer units zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij het design, de materiaalkeuze en de afwerking zijn de units onderhoudsarm. Door optimale isolatie en ventilatie zijn ze bovendien uiterst duurzaam in gebruik. In combinatie met de extra inkomsten betekent dit een korte terugverdientijd van de investering.

Makkelijk reinigbaar

Makkelijk reinigbaar

Huusq privé sanitair is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dankzij het gebruik van gladde materialen, een glad binnenwerk voorzien van een PVC-toplaag en een polyester vloer met naadloze opstaande plint zijn de units makkelijk reinigbaar.

Uitvoeringen